WOK 24 DEN HAAG

WOK 24 DEN HAAG Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1066 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 14:38 Eten is altijd lekker, alleen de bezorgtijden zijn echt abnormaal lang. Had om 22.24 besteld, is pas om 23.56 aangekomen. Dit is de 2e x dat ik zo een lange bezorgtijd mee maak bij jullie. Super jammer. Is al een reden om niet meer te bestellen..
27 mei 2022 om 1:53 Altijd vers en heerlijk.
24 mei 2022 om 15:57 New favorite wok in the hague!
21 mei 2022 om 5:59 De noedels is gewoon spaghetti
20 mei 2022 om 19:25 Tbh i dont want to even give any stars, i ordered at 16:40 and i got my food at 19:00 and it was cold too. I ate wok 24 another time and it was really good but with my experience this time, im sorry but i wont be ordering here any time soon.
16 mei 2022 om 7:52 Altijd als ik bij deze bedrijf bestel komt het eten altijd verkeerd nooit wat je besteld na aantal keren weer bellen word het opgelost En als ze het dan brengen is het helemaal gelekt in de tas Gwn ranzig gwn beter lezen dan is het in 1 keer goed
15 mei 2022 om 20:47 No tracking option, 90 minutes for food and no answer on the phone (called multiple times). Food was good when it arrived.
14 mei 2022 om 2:58 Very tasty and hot
14 mei 2022 om 2:57 Hoppie goeie weereens
13 mei 2022 om 2:19 Top tot 2x toe
12 mei 2022 om 3:17 I asked for steamed rice, not fried rice in my online order form. I also called the restaurant immediately afterwards and was told that the rice would not be fried but only be steamed. However, the rice I received was fried with substantial oil.
11 mei 2022 om 1:09 Besteld bij dit restaurant Wok24 om 23:10. Vervolgens een uur en 45 minuten gewacht! Bestelling kwam pas binnen rond 00:50. Aantal keer gebeld wordt expres niet opgenomen, na 3 keer achter elkaar bellen wordt er opgenomen maar ze laten je niet uitpra