WOK 24 DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 2:05 Na 2 uur had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen gekregen, ondertussen heel vaak gebeld naar Wok24, niemand neemt op. Ook thuisbezorgdaarna ben ik zelfs geblokkeerd. Na 2 uur kwam de bestelling eindelijk en heb ik deze geannuleerd bij de deur
20 nov 2022 om 23:02 Het duurde 2 uur voordat het eten er was, en heb denk ik 6 reepjes kip gehad in een grote wokmaaltijd..
19 nov 2022 om 1:49 Super vies eten proefde letterlijk alleen olie en kip was absoluut niet gaar echt super gevaarlijk telefoon word ook niet opgenomen
18 nov 2022 om 1:39 20euro voor eten man man man was voller geraakt met een groot patatje, pizza en bak shoarma had ik kunnen halen. En smaakte naar niets
17 nov 2022 om 13:50 Heel goed en heerlijk
15 nov 2022 om 0:56 Lekkerder dan ik had verwacht.
12 nov 2022 om 11:02 Eten was heerlijk en nog goed warm!!!
11 nov 2022 om 9:52 Eten was weer heerlijk en kwam goed warm aan :)
10 nov 2022 om 23:49 Very good
9 nov 2022 om 19:15 Ik heb echt genoten van het eten!! Supervriendelijke bezorger ook
7 nov 2022 om 10:03 Super lekker gegeten
1 nov 2022 om 7:48 Het lekkerste van mijn chicken teriyaki menu waren de Cola zero en de extra cashewnoten. Dus voor 18 euro ben je dan goedkoper uit bij de AH voor cola en cashewnoten. Ten eerste heb ik gewoon kipfilet gekregen ipv teriyaki.Lees verder op google