WOK 24 DEN HAAG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 9:09 Delicious and healthy food!
25 sep 2022 om 20:19 Net besloten gewoon niet meer te bestellen bij Wok24. Afgelopen maanden geen één bestelling zonder dat alle bakjes kapot of van top tot teen besmeurd waren. Ook altijd laat. Met toppunt vanavond: 1u en 45 minuten moeten wachten. Slechte organisatie.
23 sep 2022 om 9:58 Jammer echt jammer Eten is zo lekker maar bezorging lijkt alsof er elke keer met mn eten word gegooid. Mn box waar mn noodles kn zit scheurt van de onderkant open Vorig keer etensresten voor de deur gevonden Nooit is er iemand bereikbaar.laatste x
21 sep 2022 om 21:13 Besteld voor 17:00 en nooit m’n bestelling ontvangen (ondertussen 21:13) meerdere malen gebeld maar er werd niet opgenomen. Hele slechte service, nooit meer hier bestellen! Verdienen niet eens 1 ster
18 sep 2022 om 19:26 Drama
2 sep 2022 om 23:39 Veelste laat en toen ik het open deed 2stukjes broccoli en had voor extra garnalen betaald heb er letterlijk 5 geteld het was en en bruine rijst geen geen groente te zien
1 sep 2022 om 19:31 Eten zie echt vies vies uit. Ik foto's gemaakt. Ik ga ze echt op facebook plaatsen. Je belt naar een verwezen nummer en niemand neemt op.
27 aug 2022 om 14:32 Delivery time was 2h!!! super disappointed, called the restaurant many times, but no reaction. Poor food quality, bad communication.
27 aug 2022 om 4:24 Heel erg lekker eten, helaas heel traag bezorgd en restaurant onbereikbaar voor info. Wel aardige bezorger
25 aug 2022 om 21:57 Had een wok bestelt met kip en Rund. Krijg ik alleen kip, terwijl ik voor de rund ook heb betaald. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Ik ben super boos en sorry dit vind ik niet klant vriendelijk.
14 aug 2022 om 22:35 Slecht bezorgservice. Eten na 2 uur bezorgd, meerderen malen gebeld werd niet opgenomen. Kortom geen aanrader, bespaar jezelf de moeite en onnodig wachten, het eten was niet lekker. Ik begrijp niet waarom thuisbezorgd jullie niet eruit heeft gegooid!
13 aug 2022 om 22:27 De bestelling werd te laat bezord. En het restaurant is niet bereikbaar. Daarnaast was het ook nog eens niet erg lekker. Maar dat kan ook komen doordat het niet erg warm meer was. Heel Jammer. Want meestal was dit een goed restaurant, maar helaas!